Menu

Dotări

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Locația grădiniței este situată departe de aglomerația, poluarea și zgomotul orașului, în zona rezidențială Trivale, lângă Pădurea Trivale. 

Sediul în care își desfășoară activitatea grădinița este nou, cu dotări moderne conform normativelor în vigoare. Sălile de activități sunt dotate cu mobilier și materiale didactice adecvate vârstei și concepute pentru a ajuta copiii să învețe într-o modalitate structurată și în același timp distractivă.

Structura sălilor: săli de grupă, sală multimedia, sală de sport, sală de mese, cabinet metodic, sală conferințe, cabinet medical, izolator, săli de baie pentru copii, sală de baie pentru adulți, bloc alimentar (conform standardelor de siguranță si igienă alimentară).

Spațiul exterior este generos (1200 mp), incluzând spații cu amenajare specială: teren de sport (volei, tenis, baschet, mini fotbal), piscină (vara), spații de joacă (tiroliană, tobogane, leagăne, arcadă, nisipar),  jucării de exterior (căsuțe, balansoare, tobogan, mașinuțe, triciclete, trotinete), foișor pentru ateliere în aer liber, spațiu cu gazon natural și pentru relaxare.

Show Buttons
Hide Buttons
X